torsdag 7 februari 2013

Drömmar

Veckan har känts lång, tråkig och jobbig. Har mycket att göra men mycket står stilla och kommer ingenvart. Idag hade vi dock en klippa&klistra-dag med teamet. Vi gjorde upp collage på våra drömresemål. När vi blir klara kommer vi nämligen att åka på en gemensam resa. Destinationen beror på hur mycket pengar vi har då. Iaf, gjorde upp två collage, ett med ett realistiskt mål och ett med drömmål/en. Mitt realistiska mål var Italien. Har länge velat resa dit, det verkar vara ett så fint land! Vill besöka de norra delarna eller Sicilien.


 Fint och inte allt för dyrt heller :) Många andra ville också resa till Italien så det kommer att vara ett trappsteg i den trappa vi kommer att göra för att se hur vi ligger till pengamässigt och hur långt vi kommer med de pengarna.


Mina absoluta drömresemål är Brasilien & Australien. Dock måste man ju samla ihop en hel del pengar, bara flygbiljetterna går på ca 1400 €. Men drömma kan man alltid :))


Rio de Janeiro.


Australien.


Blev iaf mer motiverad och framför allt energisk av vårt drömmande :) 
I morgon ska ja ta stelkrampsvaccin (kl 8 på morgonen -.-) och sen ha ett möte. Sen kommer förhoppningsvis Marre hit och veckoslutet kan börja! Systers 20-årsfest står på schemat på lördagen, ser fram emot att träffa folk man inte sett på länge!




Bilder från weheartit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar