tisdag 3 februari 2015

DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG

Hade en kul helg som spenderades i Åbo, Karis, Lojo och Svartå.

Fredag: Åbo! Åkte med ett proppfullt tåg till Åbo för att gå på Svenskatalande klubben i Klubi. Började kvällen hos Jlo i hennes fina etta (etta med diskmaskin, balkong och bastu, avundsjuk!) med ett gäng brudar. Cider, drinkar och skvaller kvällen lång.

Redo för fest!

Hela högen
Kom till Klubi perfekt till Alina Devecerski (omöjligt att stava rätt) började spela. Har hennes första skiva och har lyssnat en hel del på henne så såg verkligen fram emot keikkan. Och shit vad bra hon var! Attityd, bra sångröst, ett slutsålt Klubi, vänner och en massa dans keikkan igenom.

Fantastisk bild, jag vet...

Next up var Linnea Henriksson. Hade inte lyssnat på hennes låtar speciellt mycket, hade hört de som spelas i radio. Blev positivt överraskad, hon hade också en helt amazing röst och märkte efter hand att visst kunde jag ju ganska många låtar!

Linnea Henriksson gillade denna på Instagra ^^

Suddiga typer
Kvällen slutade med nattmat (kebab ranskalaisilla <3) och vatten på Nannas soffa. 

Lördag! Steg upp redan halv 10 för skulle träffa Hanna kl 10. Hade satt på larm redan dagen före men vaknade tom. före det ringde! Catchade up och planerade lite resa hehe. Sen blev det lite obligatorisk shopping, när man nu en gång är i stan så. Köpte några nya dynvar till soffans dynor, ville få in lite ljusare färger. Så de gick i rosa, grått och vitt. Köpte även svarta basic kängor & svarta jeans. Drack kaffe på Hese för att det var närmast och hoppade på tåget till Karis. Där var det träff med Anette & Malin på Brasseriet! Åt deras supergoda Caesarsallad plus tranbärsparfait med kinuskisås till efterrätt. Mums! Hann in ett varv hos Lotta med Malin efteråt, kollade på kvalitetsprogram som kahdet julkkikset yhdet häät & gosade med tollern Leo. Sen hem till man & dog.

Söndag! Loppisrunda i Lojo-fyndade ett par mörkbruna läderstövlar för 20 €, mm-mm-mm! Åt på mexikanska restaurangen Caballo Bayo och gick sen på ordentlig skogspromenad med doggen. Hann bli mörkt på vägen men vi hittade hem haha. 

Måndag! Examensarbete, skogslänk med mamma & hundarna, matlagning, Archer, läsning. Inte så spännande dag.

Tisdag! Morgonlänk med doggen, examensarbete, städat & diskat, ätit apelsin (Händer typ aldrig för jag tycker det är så jobbigt att skala dem). Tänkte mig ett hemmaträningspass, promenad med doggen, biffar & broccoli och mys framför någon serie ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar