måndag 30 september 2013

Update

Förra veckan var riktigt lyckad, har haft fullt upp och inte hunnit blogga. Den här veckan kommer det inte heller att bloggs mycket, befinner mig i Danmark fr.o.m. i morgon!

Tisdagens kväll med teamet var riktigt lyckad och några av oss drog vidare till Edison och Cocoloco för att sjunga karaoke tills det stängde.

Onsdagen spenderades i Caribia med halva teamet och drog sedan på en spontantripp till IKEA med Marianna, Laura och Kaisa. Fick inget skolarbete gjort, men hade en kul dag istället.




torsdag var det skola först, sedan förfest hos Laura och så vidare till Monkey på Mardi Gras. Fick halarmärke och dansade och sjöng med i The Fox. Träffade också Iffer som var på besök i Åbo :)

Fredagen började lite senare än jag hade tänkt-hade glömt att sätta på larmet. Så ingen skola den dagen. Men mamma & Nice kom till Åbo, shoppade, drack te och gick på stan en stund och sen for mamma hem igen. Nice blev övernatten, mycket Wii den kvällen.




På lördag besökte vi Ihana Kirppis i Kaskisbacken-superfint! Golfade också på Hohto Minigolf, gjorde mat & spelade mer Wii. Sen hem med tåget. Jag åkte iväg och träffade Malin & Anette över en kopp kaffe. Hann diskutera allt mellan himmel och jord, synd att man ses så sällan.

På söndag var det potisupptagning gällde, riktigt old style med hackor. Efter det åkte vi iväg till Ekenäs med systrarna & Wilma. Promenerade i det kalla höstvädret, gick via Prisses och frossade sedan i sisters kämppä.   

Idag är det EN vecka kvar tills Marre kommer hem! Helt sjukt så tiden har gått snabbt.


Imorgon åker jag iväg till Ribe, Danmark för att delta i en 5dagars intensiv nordisk ledarskapskurs. Mycket kommer att gå på danska/norska, får se hur det går :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar