måndag 20 augusti 2012

Update

Har haft ett bra veckoslut! Fredag-lördag i Pärnå och söndag hemma.

Umgicks med kiva människor, grillade, drack, talade skit och drack tequila. Somnade kl 7. På lördag gick vi till stranden och chillade där före vi på eftermiddagen startade hemåt. 4 på baksätet i en Alfa Romeo...perheauto riktigt :D men med flera pauser gick det nog. Stannande och åt på Rax i Borgå, mycket bättre än jag mindes! Har ätit på Rax i Hesa några gånger, då var det flottigt och ganska tjocka botten. Nu var bottnen normaltjocka och pizzorna var inte så asiga hehe. Men, de tog slut hela tiden. Väntade och väntade på tonfisk-räkor pizza, när det äntligen kom en gick en kille och lassade upp halva pizzan på sin tallrik? Wtf liksom. Som tur fanns det också en bra salladsbuffe :)) (Ja, jag åt sallad på en krabbisdag (!!))
På kvällen hälsade vi också på Jens och Malin och deras kattunge Nuutti. Sööt!

Söndagen spenderades på loppisrunda med M, more och systrarna. Hittade dock inget? Men de anda fyndade. Pausade på Hesburger och väl hemma kollade vi på Pirates of the Caribbean. Åt grillmat och sen for jag och M till Svartå, kollade på Deadwood.

Idag...har jag varit lat. Kollat på Desperate Housewives, läst bloggar, städat lite, lagat kycklingsallad, snorat och nyst. Prosit. Har ont i halsen också. Då kan man ju inte träna (hehhe). Nå, ska gå hemåt och så plockar mamma upp mig, halv åtta hos Pg på schemat! Lyxigt, igår gjorde fare mat, idag bjuder då Pg på mat och på onsdag är det halv åtta hos Nanna. Slipper laga mat :) 

Funderar med M att åka på minisemester. Frågan är bara vart? Har inte pass ännu (får det om ca 1,5 vecka) och då börjar tröskningen så M får inte ledigt. Funderar lite på Björneborg (Yyteri), Skärgårdens ringväg, Vasa eller Borgå? Men får se. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar