onsdag 6 mars 2013

USA

Väntar så på att Marre får veta mer om sin praktik i USA! Han kommer att åka tidigaste den 1.4 och sedan stanna där i 7 månander. Det man vet just nu är att han kommer att åka till South Dakota, North Dakota, Montana eller Minnesota och praktisera där på en gård. Piste.


Antingen SD,ND,MT eller NM är det som gäller.


När han får veta vart han hamnar kommer jag att söka en praktikplats i närheten och han kommer att höra med sin plats om de rentav skulle ha en plats åt mig också, eller vet nåt ställe i närheten som har det. Har kollat upp att man får hjälp via Kilroy både med att hitta en praktikplats, men också hjälp med visum om man hittar en plats själv. Skönt!  Det tar mellan 1 och 2,5 månader att få ett visum. Har tänkt mig praktik i USA juni-september om allt går som jag vill så har ingen panik ännu iaf. Men, skulle ju såklart vara skönt med en klar plats! M borde ha fått veta förra veckan redan vart han slipper, men än så länge har han inte hört något. Så får vänta nu bara...


// hittade pris på visumet som krävs. okej, visste att det skulle kosta men trodde nog inte att det skulle vara SÅ mycket? Antingen 892€ eller 1144 € för 0-3 månader :o måste researcha mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar