tisdag 30 oktober 2012

I hate it when voldermort hides in my turban

var till tandläkaren idag, på årskoll. föll ju med cykel för..3 1/2 år sen och slog av 3 tänder. rotbehandlingar, tillfälliga kronor som stack ut, en massa röntgenbilder, porslinskronor och en massa fixas. nåja, var nu idag och kollade att allt var ok, det var det.

MEN, tro nu inte att allt var bra. när mina tänder som har orsakat problem i 3 år har fixats, ja då är det en visdomstand som jävlas. har tänkt att jag har klarat mig bra, vänner har dragit ut visdomständer till höger och vänster. ja, men nu har jag då en visdomstand som växer åt fel håll, på en annan tand. okej, jag måste väl dra ut den då tänkte jag. men nej.

 för det första: den har djupa rötter så den måste OPERERAS bort.

för det andra: den har så djupa rötter att de kommer nära en nerv, vilket gör att min privattandläkare inte vågar operera bort den själv.

för det tredje: jag måste till en specialist i Grankulla för att operera bort den jävla tanden. man måste tydligen knäcka sönder den i typ tre delar för att få ut den och sy ihop allt sen.

så mitt humör som inte har varit helt på topp blev ju inte mycket bättre efter det här. jävla tänder! dyrt blir det dessutom. men, betalar hellre för bra och trevlig service än far till kommunaltandvården, får vänta i evigheter och får ett dåligt bemötande.

PS: nån som vill skicka lite motivation hitåt? anyone?


1 kommentar:

  1. Nå motivation har ja int så gott om men medlidandet är desto större!

    SvaraRadera